SERVICE OG VEDLIKEHOLD

Vårt team av dyktige teknikere og servicespesialister sørger for et eksepsjonelt servicenivå.

Lexus følelsen skal følge deg gjennom hele bilholdet. Våre verksteder og kompetanse sørger for at du og din Lexus får den beste serviceutførelse og oppfølging.

Vårt serviceprogram kalles Lexus Care – og sørger for at du skal kunne konsentrere deg om kjøregleden. Alle våre servicemedarbeidere er høyt utdannet og vi har strenge standarder for å sikre at din Lexus går problemfritt til enhver tid.

Lexus Care omfatter bl.a. gratis henteservice til nærmeste Lexus-forhandler eller servicesenter.

Vi har også et godt utvalg i tilpasset ekstrautstyr og tjenester som bl.a. dekkhotell for din Lexus. Ta kontakt med oss i dag, og vi sørger for at din Lexus får den pleien og oppmerksomhet den fortjener.

Hybrid Helsesjekk

Lexus Hybrid Drive-teknologien var pionerarbeid utført av Lexus. Så når man skal ha service på en Lexus hybrid er det best å overlate det til et autorisert Lexus-verksted. Våre teknikere har alle gjennomført Lexus-sertifiserte treningsprogrammer og er eksperter på feltet. Det betyr at våre eksperter er fullt oppdatert på alle aspekter ved hybridteknologi og trent i å bruke de mest avanserte systemene og utstyret. Resultatet er at din Lexus blir ivaretatt så godt det er mulig å få det - så godt som den fortjener.

Lexus Service

Det er årene med erfaring som mekanikere, timene med teknisk trening, dedikasjonen til Lexus og omfattende kunnskap om hver modell som gjør våre Lexus-teknikere så dyktige i jobben de gjør. Med jevnlige oppdateringer på nye modeller og teknologi, kan du være sikker på at kunnskapen deres alltid er oppdatert. Du kan også være sikker på at det kun blir brukt originale Lexus deler.

Vi har diagnoseverktøy og annet verktøy som er designet spesifikt for din Lexus. Fra en flunkende ny Lexus til en som har kjørt mer enn 100 000 km; servicer inkluderer inspeksjon av deler, justeringer og bytting av smøremiddel og filtre, spesifikt tilpasset din bils alder og kilometerstand.

Periodisk kjøretøykontroll

En periodisk kjøretøykontroll er en omfattende sjekk som avdekker hvorvidt en bil møter de lovpålagte standardene som kreves for å kjøres på veien. Imidlertid ekskluderer det tilstanden til motor, kløtsj og girkasse. En kontroll får man til fastpris hos oss.

Vurderingen inkluderer en grundig gjennomgang av lys, styring, understell, batteri, drivstoffsystemet, utslipp, bremser, dekk og hjul. Hvis bilen av en eller annen grunn ikke godkjennes, vil våre eksperter gjennomføre de påkrevde reparasjonene, og alltid med originale Lexus kvalitetsdeler.

Lexus Relax

Lexus Relax er et vitnesbyrd om hvor trygge vi er på kvaliteten til bilene våre. Etter at fabrikkgarantien utløper, kan du fortsatt slappe av vel vitende om at du får 12 måneders ekstra garanti når du tar servicen hos oss. Slik kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender - med eksperter som kun bruker originaldeler. Slik holder vi din Lexus 100% Lexus. Alle Lexus modeller som oppfyller betingelsene får automatisk et år Lexus Relax garanti når service utføres hos oss.

Betingelser:

  • Bilen må være mer enn 4 år gammel.
  • Den gjenværende fabrikkgarantien må være mindre enn 1 år eller mindre enn 15 000km.
  • Bilen er mindre enn 10 år gammel og har gått mindre enn 200 000km

Vi tilbyr et vidt spekter av reparasjoner for din Lexus. Fra restaurering av småskader til mer omfattende reparasjoner. Vi sørger for at din Lexus ser god som ny ut. Lexus-trente teknikere reparerer bilen raskt, profesjonelt og kun med bruk av originale Lexus-deler.